sâmbătă, 6 decembrie 2014

Contractul, mama lui!!!!

Fiecare artist isi stabileste ``tariful`` in functie de cerere ,gradul de pregatire profesionala,principiile proprii.Nu poti sa impui nimanui ``pretul`` stabilit de tine. Daca vreti sa cantati pentru 100 lei-e problema voastra,daca vreti sa cantati pentru tariful de 1000 euro-e problema voastra.Cei care va contacteaza se intereseaza de pret si partile pornesc la negocieri.Asta in cazul in care potentialul client va doreste neaparat pe dv si nu vrea doar ``cineva,acolo`` sa-i behaie la eveniment.
Asa ca ,dragi intermediari,nu cereti bani pt ca dati un nr de tel!!! Cereti bani daca reprezentati artistul si stabiliti TOATE detaliile (ore,locatie ,pret,conditii tehnice etc). Daca faceti o recomandare -fara ca artistul sa va ceara acest lucru in mod expres -doar pt ca cineva va intreaba de un anumit artist -nu puteti cere bani!! Stiti de ce ??? Pentru ca nu e legal,pt ca e imoral si nesanatos pt eventualele relatii de afaceri cu artistul curtat.Daca doriti sa fiti impresari-FITI! IMPRESAR - Persoană care se ocupă de angajamentele, de contractele unui actor, ale unui cântăreț etc. și organizează spectacole, turnee artistice!!! Organizeaza ,nu da un nr de tel si gata!!! ORGANIZEAZA TOT~absolut tot ce tine de un eveniment...El comunica artistului ce a stabilit (in concordanta cu cele stabilite anterior printr-un contract! cu artistul in cauza ) si are grija ca toate aspectele discutate sa fie realizate-atat din partea artistului cat si a beneficiarului.
In secunda in care mai aud ca cineva comunica un tarif (indiferent ca e cel real sau nu!!!) la care ``a auzit el /ea ca prestez`` eu-aveti o problema. EU MA REPREZINT SINGURA,nu am impresar si nu accept ca vreo terta persoana sa vb in numele meu cu nimeni...Nu de alta ,dar tocmai ce am auzit (IAR!!!!) ca se fac oferte care ma includ si pe mine -FARA CA EU SA STIU SAU SA FIU INTREBATA MACAR DACA SUNT LIBERA IN DATA SPECIFICATA!!!!! 
Contracte pe care NU exista semnatura mea si stampila firmei mele nu sunt contractele mele !
 Daca sunteti in posesia unui astfel de contract va rog sa ma contactati la tel.0724473196.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu